АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 20 Март 2018г.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 19 Март 2018г.

Социална мрежа

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 15 Март 2018г.

Говори Цвети: Сбогом на Стивън Хокинг

Енджи Касабие се грижи за хранителния режим на най-скъпоплатената актриса от Лондон

Георги Вълков представя страната ни на Manhunt international 2017 в Бангкок

 

Победителят в българският формат на престижния конкурс за мъже модели Menhunt 2017 с лицензиант Ирина Папазова заминава за далечната страна на усмивките Тайаланд,информират от ПРофайл.
От 20-28 ноември Георги Вълков ще представи страната ни сред модели от над 80 страни.
Собственик и лицензиант на световната модна надпревара за мъже модели е Алекс Лиу от Сингапур.
В продължение на една година Вълков се подготвя за международната сцена и има амбициите да прослави името на красива България и постигне резултатите на Марян Кюрпанов и Али Алиев,които в историята на конкурса се наредиха в престижната класация топ 10.
Даниел Георгиев през 2012 представи стараната ни на същата тази сцена Royal Grand Theater в Бангкок и стана лице на топдизайнерите Дойче и Габана в Милано.
Георги Вълков е родом от град Средец. За модния подиум го открива екипът на Атанас Лазаров през 2016 та за формата "Мистър България" в EFE Marinela.

6F5BBC0B 65C7 427B 850B 562731B61390

Преди броени дни Георги застана зад фотообектива на модния фотограф Пейо Пеев, зад чийта креативност са заставали имена като Радост Тодорова Мис Вселена България, Роси Кирилова, Ice Cream, Колумбиеца, Георги Милков журналист 24 часа, Ася Капчикова, Ивайло Колев (изпълнител и победител в "Бургас и морето" ), Михаил Белчев (певец и текстописец), Петя Алекса (певица), Александра Богданска, Александър Кадиев (тв водещ), Ева Георгиева, Насо и Алфредо Торес.
По време на снимките Вълков замръзва от студената вода,която изливат на снкмачната площадка върху тялото му за да осъществят горещи и предизвикателни кадри на неустоим и секси модел.

91D257F7 208C 40FB 8A06 8235E22DBED8
"Голямо количество вода изразходвахме,докато се получат подходящите и правилни кадри. Голям студ беше" припомня си и споделя пред медиите Менхънт България Георги Вълков и споделя още
"Но една от главните ми цели е свързана със световния моден подиум. Искам хората да се вдъхновяват като ме гледат на подиума и да давам добър и положителен пример за здравословен и правилен начин на живот.
Това в момента ми е основната цел и силно се надявам да я осъществя." допълва Георги Вълков.
За тренировъчния режим зад гърба му стои и се грижи фитнес иснтруктура Мартин Маринов , на който изцяло се доверява и вече имаме доста добри резултати.
Подготвя се със стриктен хранителен режим и двуразови тренировки всеки ден.
Сутринта кардио тренировка, вечерта тренировка за отделните мускулни групи.

A226467A 3C84 42EE B1BB F9AD17976533

За гардероба на достойния ни български представител пък ще се погрижат дизайнерката Мариета Славчева,Виолета Донкова и Петя Димитрова - Carducci,допълват още от ПРофайл.
Да пожелаем успех !

© 2017 vihrapetrova.com - all Rights Reserved. Powered by Taktix Group Ltd.