Когато чувствате, че не можете да продължите, упорствайте малко по-дълго. Вашият мускулна самодисциплина значително ще укрепне. А степента на самоуважение значително ще се увеличи.

Всяко солидно постижение трябва по необходимост да отнеме години на скромно чиракуване и усамотение от обществото.

И героизмът никога не настъпва само за един сезон!

Ние винаги действаме по начин, съответстващ на начина, по който виждаме самите себе си. И поради това мислите ни създават нашите резултати. А колкото по-малко ценим себе си и способностите си, толкова по-малко сила имаме на разположение.

Най-бързият начин да се излезе от трудните емоции, е да имате мъдростта и куража да се впуснете право към тях. Почувствайте ги, за да ги излекувате. Назовете ги, з да се освободите от тях. Облечете с думи тъмната енергия и тежестите в живота, за да ги разсеете. Защото след като си възвърнете силата, затисната под пластове токсични емоции и раните от миналото на вашата умствена, здравословна, сърдечна и душевна нагласа ще скочат експотенциално. А когато тези четири вътрешни империи се издигнат чрез усилено самопречистване, висшият ви аз ще започне да поема командването.. Трудните чувства, от които не намирате здравословен начин да се освободите, се потискат, което е причина за стрес, ниска продуктивност и дори болести.

Робин Шарма – „Клуб 5 сутринта“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *