Негативните обстоятелства се дължат на дълготрайна липса на благодарност. Ако не сме благодарни за всяко нещо в живота си,ние несъзнателно приемаме нещата за даденост. Това е основната причина за неблагоприятните обстоятелства, тъй като взимаме нещата за даденост, ние не отдаваме благодарност в замяна и преустановяваме действието на вълшебството в живота си. Точно както отдаването на благодарност към другите винаги води до чудотворен растеж, така и вземането на нещата за даденост да води до свиване, спад…

Взимане на нещата за даденост провокира оплаквания, негативни мисли и думи. Тъй че когато се оплаквате, по силата на закона на привличането следва да си навлечете още повече неща, за които да се оплаквате!

Оплакването, негативните мисли и думи и приемането на нещата за даденост възпират добрите неща в живота ви. Сега разбирате, че когато нещо сериозно се обърка, вие несъзнателно не сте били достатъчно благодарни.

Когато сте благодарни, не е възможно да сте негативни. Когато сте благодарни, не е възможно да критикувате и обвинявате. Невъзможно е да се чувствате тъжни или да изпитвате каквито и да е отрицателни чувства, когато сте благодарни. Най-хубавото е, че ако в момента в живота ви има някакви неблагоприятни обстоятелства, не е нужно много време, за да ги преобразите с благодарност.. Негативните обстоятелства ще изчезнат – като вълшебство!

Ронда Бърн – „Вълшебството“

Снимки: Интернет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *