Пускайте у себе си всичко позитивно и тогава по пътя си ще срещате все повече добри новини и благоприятни възможности.

Да речем, че сте почувствали вдъхновение и радост. Но после пак потъвате във всекидневната рутина…

Нужно е да поддържате празничната искра, да се отнасяте грижовно към това усещане. Да наблюдавате как животът ви се променя към по-добро, да се хващате за всяка сламчица радост, да откривате във всичко положителни знаци. Необходимо е всеки миг да помните, че се занимавате с транссърфинг, че съзнателно се приближавате към мечтата си, следователно управлявате съдбата си. Дори само това ще ви успокои, ще ви даде увереност и радост, затова празникът винаги е с вас. когато празничното усещане стане навик, тогава постоянно ще сте на гребена на вълната на успехи.

Необходимо е да забелязвате каквито и да се позитивни промени и грижливо да ги пазите. Те са предвестници на вълната на успехи. Обмисляйте ги от всички гледни точки, градете прогнози, чакайте по-нататъшното подобрение.

Така вие мислите честотата на вълната на успехи и се настройвате на нейните параметри. Добрите новини ще стават все повече, животът ви ще се подобрява – вие се прехвърляте върху жизнените линии, съответстващи на мислената ви енергия

Вадим Зеланд – „Пространство на варианти“

Снимки: Интернет

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *