Успешната жена е щастливата жена! Това  е теория, към която се придържам от години. А какъв по-голям успех за една жена от даването на живот.

Такава  е Константина Живова – телевизионна водеща, актриса, блогър, писател, художник и не на последно място – МАЙКА на две страхотни момиченца.

Преди дни на цветно, бонбонено парти тя  представи “Малката мечтателка” или Каролин /втората дъщеря на водещата/, която стана на 40 дни. Малката принцеса бе орисана от голям брой приятелки на мама  – Мис България Райна Налджиева, певицата Вяра Атова, топ моделът Александра Петканова, актрисата Мона Гочев, водещата Джуджи и още много близки. Единственото мъжко присъствие бе на двете момченца на Александра и Мона, Габриел и Никола. Тематиката на партито бе посветена на вдъхновения образ “Малката мечтателка с големите плитки”, чиито образ се роди в творбите на Константина докато беше бременна с Каролин. Картините с малката мечтателка вече красят не една детска стая.
Под тази тема и с прекрасна украса водещата сподели снимки и усмихнати моменти от погачата с малката Каролин. По всичко личи, че най-голямото щастие за нея са двете й дъщери, Дария и Каролин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *