Силата е във вашия мисловен свят. Вие сте онзи, който решава как да се движат мислите ви.

Чудесата се случват в живота ви, ако вътрешните ви помисли и чувства са в унисон със словата, които произнасяте. Това, което чувстваме се възпроизвежда върху екрана на външното пространство.Устните и сърцето трябва да са в съгласие, правим ли го на молитвата ни ще бъде отговорено.

Ако вие възприемате мислено желанието си,подсъзнателният ви ум ще направи то да се осъществи, тъй като съзнанието и подсъзнанието  ви са в съгласие или синхрон. Двамата съгласяващи се представляват мисълта и чувството ви, идеята и емоцията ви. Ако сте успели да възприемете емоционално идеята, мъжкия и женския аспекти на ума ви са се съгласували и ще  има изход или умствени последици, а именно сбъдната молитва.

Много важно е да се дават правилни указания на подсъзнанието. Ако човек  постоянно мисли за пречките, колебанията, трудностите и препятствията в живота си, подсъзнанието ще възприеме това като искане и ще продължи да изважда трудностите и разочарованията в преживяванията му.

Вашето подсъзнание записва вашите безмълвни мисли и чувства – а то е един много точно регистриращ механизъм. То записва всичко и ви връща записа обратно под формата на преживяване, обстоятелства или събития. Не трябва мислено да пътувате със страх, колебание, безпокойство и гняв. Ако продължавате да каните такива крадци в ума си, те ще ограбят здравето, щастието и благополучието ви.

Из“Силата на твоето подсъзнание“ – д-р. Джоузеф Мърфи

Снимка: Интернет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *