Животът е прекалено кратък, за да пропиляваме талантите си на дребно. Родени сте с възможността, както и с отговорността да се превърнете в легенда. Създадени сте да постигнете проекти на най-високо ниво, проектирани сте да реализирате необикновено важни дела и сте конструирани да бъдете сила на страната на доброто на тази малка планета. Всички велики мъже и жени са били хора, които дават, не хора, които вземат. Откажете се от всеобщата заблуда, че онези, които трупат, печелят най-много. Вместо това вършете работа, която е героична – която разтърсва вашия пазар с качеството на оригиналността си, както и с полезността, която предоставя. А докато го правите, ви препоръчвам да създадете и личен живот със силна етика, прекрасен и красив, който безкомпромисно пази външния ви мир. По този начин, приятели мои, ще се извисите до ангелите. И ще крачите редом до боговете.

Всеки от вас има призвание в живота си. Никой не е длъжен да остава замръзнал в посредственото и да се поддава на масовото принизяване на поведението. Поставянето на граници не е нищо друго освен нагласа, която прекалено много хора практикуват всекидневно, докато накрая повярват, че е реалност.

Световната класа започва там, където свършва зоната на личностното ви удобство – това е правило, което успелите, влиятелните и най-щастливите хора винаги помнят.

Най-важният ключ към щастието и вътрешния мир е да знаете, че сте направили каквото е било необходимо, за да заслужите наградите си и със страст сте вложили усилия, дързост, като дадете най-доброто от себе си.

Мястото, където срещате най-големия си дискомфорт, е и мястото, където живее най-голямата ви възможност. Идеите, които ви тревожат, чувствата, които ви безпокоят, проектите, които ви плаша, и несигурността, която ви пречи да развиете талантите си, са точно този неща, към които трябва да вървите. Да навлезете точно в онези неща, от които се страхувате, е начинът да възстановите забравената си сила.

Робин Шарма

Снимки: Интернет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *