АКТЬОРЪТ ИВАН ЮРУКОВ И СВЕТСКАТА ДВОЙКА АЛЕКС И ДАНИ ПЕТКАНОВИ ОЗВУЧАВАТ ГЕРОИ ОТ ЛЮБИМИЯ НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ ГРИНЧ

 

Вече знаете много за един от най-колоритните образи на Illumination и Universal Pictures – начумереният, ексцентричен до върха на нестандартната си прическа, Гринч. Това, което не знаете обаче е, че някои от героите в дългоочакваната продукция са озвучени от талантливия актьор Иван Юруков и прекрасното семейство Петканови. С много ентусиазъм и енергия те „влизат в обувките“ на своето анимационно „аз“ и внасят още повече чар в супер позитивната и забавна анимация.

Иван Юруков дава гласа си на една от най-ключовите роли във филма, която съпровождазрителите през цялото „гринчовско“ приключение и дава непринуден и обективен поглед на историята, а именно –тази на разказвача. С голям опит в озвучаването и добре познат с ролите си в редица български филми и театрални постановки, Иван Юруков придава авторитет както на ролята, така и на целия сюжет със специфичната дълбочина  и характер на гласа си.

Алекс и Дани Петканови влизат в новото си амплоа за първи път и изключително развълнувани за своеобразната филмова авантюра, в която се впускат.Но професионализмът и неподражаемата положителна нагласа, с която атрактивното семейство е познато и обичано от всички, влизат в пълна сила и превръщат ролите им в съвсем естествен огледален образ на самите тях. В Гринч Алекс и Дани озвучават  щастливи хора от градчето Койвил, завладяни изцяло от магията на празника или, с други думи, герои напълно различни от по своята натура от вечно зеления и сърдит Гринч. Пречупени през мелодичната и запомняща се интонация и на двамата, някои от жителите на Койвил ще бъдат истински първообраз на вродения възторг и нескрито въодушевление от всеки малък или голям момент.

Необичайното битие на зеления сърдитко, удобно обособено около компанията на верния му другар Макс, и разпростиращо се до мрачната изолирана пещера, по-известна като негов дом, ще бъде представено по уникален и забавен начин. А нечуваните до момента планове за кражба на Коледата ще сепревърнат в заплаха от най-висока степен.

Не позволявайте на Гринч да открадне и вашата Коледа – от 23 ноември в кината на 2D, 3D и 4DX.

Източник:codefashon.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *