До дни новата книга на младата писателка Калина Паскалева, автор на „Дневниците на една курва“ и“7-те смъртни гряха“, ще може да бъде открита в книжарниците в страната. От презентацията, която самата авторка направи в социалните мрежи, книгата дава заявка да бъде завладяващо четиво, смислен разказ от една талантлива жена. Ето и представянето на романа от самата Калина Паскалева:
След една седмица третата ми книга “Секретно” ще бъде по всички книжарници в страната! 
Ина е скандална разследваща журналистка, която обича да си пъха носа, където не й е работа. И именно затова достига до дълбините на най-мръсните схеми в подземния свят. Тя не изпитва страх от заплахи, само безкрайна жажда за справедливост, за истина, за възмездие. И докато любовният живот на блогърката е плетеница от страст, разочарование и болка, работата й я поддържа винаги нащрек, винаги в готовност да помогне на отхвърлените и забравените от обществото.
„Секретно“ не е книга, подходяща за всеки. Тя е роман-изповед на жените, жертви на насилие, на децата, съсипващи живота си, още преди да са го изградили, на престъпниците, прекрачили закона.
Дали Ина ще съумее да помогне на стотиците жени, които й разказват историите си?
Дали ще намери мъжа на мечтите си и вечната, всеотдайна любов?
Дали мафиотските босове, с които се конфронтира, няма да успеят да затворят устата й?
И най-важното, дали романът не проследява живота на мен самата – Калина Паскалева?
Шшшт. Това е СЕКРЕТНО.

П.С: Не случайно показвам корицата и издавам темите в новата ми книга “СЕКРЕТНО” веднага след 9 септември. 
Мълчанието на жените, жертви на домашно насилие, за мен е една от тежките последици на комунизма, лишаването им от право на защита е дело на червената пропаганда за Истанбулската конвенция и промиването на мозъци с понятието “джендър”, както и бълването на фалшиви новини, на една от които станах жертва и аз самата, щом си отворих устата. 
За изминалите две седмици имаме убийства на 2 жени – от мъжете им. 
Аз имам един въпрос “Колко тънка е границата от шамар до натискане на спусък?”.

Фотограф: ИВАН ЕРМЕНКОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *