Президентът Плевналиев сподели, че бебето се очаква до десетина дни. Деси ще избере името.

При гостуването си в БТВ Президентът Росен Плевналиев разкри, че със съпругата му Деси Банова очакват до десет дни да се роди бъдещият им наследник: „„Това е един момент за нас, зареден с много позитивна енергия. Очакваме го десетина дни до две седмици.

Той сподели, че се радва на всеки момент от това, което му се случва, чувства се щастлив и двамата с ТВ водещата предпочитат да живеят скромно.

„Не искаме да налагаме нашия дневен ред, нито нашето щастие, нито всичко това, което ни се изсипа на мен и на Деси в чисто човешки аспект и тази голяма любов и това бебе, което е в резултат на тази голяма любов. Не търсим таблоидите, не търсим първите страници, не е това. Ние сме скромни, държим се за ръка, вървим заедно напред.“ и уточни :„Когато аз съм с една жена, аз съм с една жена и съм с нея докрай. Това, че моят втори брак отиде в миналото, е факт. Това обаче бе направено по взаимно съгласие по най-коректния възможен начин. Имаме много прекрасни отношения. Децата са добре, всички са добре. И по някакъв начин големите трудности, през които минах през годините, сега пък се изплащат, както в личен, така и в професионален аспект.“

Росен Плевналиев е категоричен, че Деси ще избере името на тяхното дете, защото смята, че това е свещено право на майката.

Плевнелиев пожела на всички хора в България много здраве, щастие и успехи.

Снимки: Нова ТВ, сп. Ева

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *