Денят започва с Луна в огнения знак Лъв, която ще разпалва емоциите ви и ще засилва желанието ви за изява. Днес е ден, в който трябва да приключите задачите, които сте си поставили за този лунен месец. Изпълнете обещанията, които сте дали и ангажиментите, които сте поели. От утре ни очаква новият цикъл, който започва с новолуние и слънчево затъмнение в Лъв.
Днес освен всички поети задачи , намерете време да разчистите и пространството около вас. Изхвърлете всичко, което вече не ви е нужно, за да можете да направите място на новото. Избягвайте всякакъв вид конфликти, тъй като от дребен спор, напрежението бързо може да прерасне и да се получи голям конфликт, който може да не успеете дори след време да потушите и да счупите дадени отношения завинаги.
Венера продължава да бъде в напрегнат аспект и да не дава така желания покой. Оставете нещата за момента и се опитайте да не им придавате особено значение. Положете по-големи усилия в опитите си да се балансирате. Практики като медитация много биха помогнали в такъв момент, както и разходка сред природата.

За записване за консултации с астролог Петя Стоянова
тел:+359887387110

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *