Home » ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ » АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 6 Юли 2017г

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 6 Юли 2017г

IMG_2179

И днес Луната е в огнения знак Стрелец , засилвайки прямотата и искреността ни . През целия ден ще се усеща силния заряд, които при всеки ще се прояви в различна сфера , а при някои от вас може да обхване и повече от една.
Напрежението , което на моменти ескалира у вас трябва да се разглежда като една нова възможност , да погледнете на нещата от друг ъгъл и да промените досегашните си убеждения. Положителната страна на тези напрегнати аспекти , е че ни дават нова възможност да променим себе си или обстоятелствата , а това става именно чрез чувството ни на неудовлетвореност и недоволство, които се надигат в нас. То ни кара да се раздвижим и да променим ситуацията.
Чрез аспектите на Слънцето днес интуицията ви се засилва и нови идеи ще нахлуят в главата ви. Именно те могат да ви помогнат да се измъкнете от ситуацията , която не ви се нрави.
За пореден път през този цикъл трябва да насочите вниманието към себе си и да намерите отговорите вътре във вас. Обмислете добре постъпките си и посоката , в която се движите и ако е необходимо я променете. Търсете своето вътрешно спокойствие и не се насилвайте да правите неща, които не са в унисон с вас самите.

За консултации с Петя Стоянова +359887387110

About Вихра Петрова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*